Wortell EK poule

Wortell EK poule
Wortell EK poule
EK 2024
ADMIN Wortell
Win een Vergaderruimte voor jouw Bedrijf met de Wortell EK Poule!

Doe mee met de Wortell EK Poule en maak kans op een volledig uitgeruste vergaderruimte voor jouw bedrijf in 2024! Dankzij onze samenwerking met toonaangevende partners stellen wij een vergaderruimte beschikbaar voor optimale prestaties. Daarnaast zijn er fantastische individuele prijzen te winnen. Mis deze unieke kans niet!

Disclaimer

- Inhoud van de meeting room deal: Dell monitor, Logitech camera, Logitech besturingssysteem en Legrand AV beugels voor een kleine tot middelgrote ruimte.

- Voorwaarden: De actie is voor bedrijven in Nederland. Deelnameperiode: 14 juni tot 14 juli. Oplevering in 2024. Winnaar is zelf verantwoordelijke voor het aanleveren van een Teams room account inclusief een Teams rooms pro licentie.

- Winnaars: Worden persoonlijk benaderd via e-mail.

- Privacy: Deelname betekent instemming met onze privacyverklaring.

Doe mee en til jouw bedrijf naar een hoger niveau in 2024! Schrijf je nu in en voorspel mee!
Aantal deelnemers
310.123
Taal

Poll

Moet Wout Weghorst in de basis tegen Engeland?

Wat een wedstrijd was dit tegen Turkije! Nu we weer beetje nuchter(der) zijn moeten we toch wel constateren dat Nederland HET concept nog altijd niet gevonden heeft en ook zeker niet goed speelt en paar spelers 't absoluut niet hebben.. Gelukkig is er wel passie, strijd, geloof en onverzettelijkheid. Hoe moet 't (wel) tegen de Engelse, gelijk al oorlog?

  • , dan hebben we geen pinchhitter meer 38%
  • Jaaaaa.. 31%
  • , dat werkt niet tegen Engeland 13%
  • , genoeg bewezen dat 't zo niet werkt 10%
  • , genoeg alternatieven achter de hand 9%

Er is 679 keer gestemd.

Link partners